RAAK 2.0: Vernieuwd en verbeterd

RAAK 2.0: Vernieuwd en verbeterd

Eleina zit nu zo’n 12 weken bij Parantion als front-end developer voor haar afstudeerproject aan het Windesheim. Vandaag gaf ze een tussentijdse presentatie om te laten zien wat ze in de 12 weken voorafgaand allemaal heeft gedaan.

Voor haar onderzoek ging ze uitzoeken wat het beste framework zou kunnen zijn voor het nieuwe platform van RAAK. Met dat bijbehorende framework genaamd vue.js en het overkoepelende framework Quasar, wat een heel nieuw framework is en waar ze zich de afgelopen tijd in verdiept heeft, heeft Eleina een indrukwekkend platform weten neer te zetten in een zeer korte tijd. Daarnaast worden er nog telkens nieuwe functies aan het platform toegevoegd.

Raak 2.0?

Docenten kunnen met dit platform vragenlijsten maken en koppelen aan klassen waarvoor ze bedoeld zijn. Daarbij zijn allerlei functies toegevoegd die het voor de docent makkelijk maken om de juiste resultaten van de juiste leerlingen overzichtelijk te maken. Tijdens de presentatie liet Eleina al een live-demo zien van het platform waardoor de aanwezigen (waaronder haar begeleider) gelijk konden zien wat het platform al allemaal kon.

Hoe verder?

Eleina zit nog 8 weken bij Parantion. In die 8 weken heeft ze nog behoorlijk wat gepland staan voor het platform. Hierdoor zullen nog meer en meer functies worden geïmplementeerd in het platform. Na deze 8 weken zal ze hopelijk afstuderen. En zoals het er nu naar uitziet gaat dat zeker lukken!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #95c11f;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}