Een nieuw hoofdstuk: Parantion wordt Scorion

Een nieuw hoofdstuk: Parantion wordt Scorion

Het hoge woord is eruit! Per 1 januari 2024 zal Parantion officieel haar bedrijfsnaam veranderen naar Scorion. De reden voor deze verandering is dat we ons met de organisatie en het product richten op het creëren van een eigentijdse en professionele uitstraling die aansluit bij jouw verwachtingen.

Deze verandering komt ook met een fris logo en een vernieuwde huisstijl. Om deze rebranding extra kracht bij te zetten zijn we bezig met een nieuwe website, waarop je informatie kunt vinden over het bedrijf, maar ook over onze producten. Binnenkort zetten we de feestmuts op en mikken we op de lancering van onze nieuwe website in januari. Hoewel we graag exacte data zouden geven, willen we de virtuele confetti pas laten neerdalen als alles piekfijn is. Dus, houd je ogen open voor de aankondiging!

We kijken ernaar uit om samen met jou dit nieuwe hoofdstuk in te luiden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #95c11f;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}