Parantion: innovatie als drijfveer voor ontwikkeling

Online surveys & Talent ontwikkeling

Parantion is nog net in de vorige eeuw, in 1999, opgericht. De passie voor ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie en de behoefte om kennis als basis te gebruiken voor het maken van keuze, zijn nog steeds terug te vinden in het DNA van de onderneming.

Parantion is de bedenker en ontwikkelaar van het Scorion platform voor talentonwikkeling en het ondezoeksplatform Easion Survey. Beiden online platforms zijn ontwikkeld om meer zicht te krijg op de dingen die om u heen en in uzelf afspelen. Ieder mens ontwikkelt zich. Altijd. Maar hoeveel? En in welke richting?

Parantion is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de sectoren onderwijs, de medische sector, overheden en voor bedrijven waar het gaat om het ontwikkelen van talent, online onderzoek en wordt gezien als een van de meest innovatieve ed-tech bedrijven in ons land. Onder het motto: alles is een variabele, maken we alles wat ontwikkelt meetbaar, zichtbaar, voelbaar en zoekbaar. We verzamelen dus in opdracht van u heel veel data, en verwerken dat ook uitsluitend in het belang van u.

Parantion is hard op weg om een leidende positie in te nemen in het (medisch) onderwijs met het e-portfolio voor geneeskunde, medische opleidingen, Aios, medisch specialisten, maar ook voor reguliere opleidingen in het HBO en WO. Daarnaast is Parantion ook vertegenwoordigd in alle andere onderwijssectoren, waaronder het basisonderwijs (groeidocument.nl).

Met Apps en responsieve websites worden de soms zeer uitgebreide opleidingen, eenvoudig toegankelijk en zijn complexe enquêtes toch gemakkelijk in te vullen.

De belangrijkste nieuwe ontwikkelingen voor 2017 zijn:

Dataveiligheid: ISO27001 certificering; gebruikersgemak met een volledig nieuwe responsief platform, een nieuwe technisch platform en een forse uitbreiding van het team en de organisatie.

De mensen bij Parantion vormen de belangrijkste peiler van het bedrijf. Ontwikkeling van de organisatie en onze mensen blijven dan ook voor de komende jaren aandachtspunt nummer 1. Aangezien de mensen een groot deel van hun tijd besteden bij Parantion, mag je het daar best naar je zin hebben. De omgeving moet stimulerend zijn om je te ontwikkelen.

Parantion groeit. Niet omdat het moet, maar omdat onze klanten en samenwerkingspartners dat vragen. Groei kan leuk zijn en kansen bieden, maar kent ook bedreigingen. We geloven dan ook niet in een plofkip organisatie. Parantion groeit langzaam maar gestaag door.

Hier kun je een inspirerende quote kwijt. “

Roel Smabers